PREDICCIÓ COMPETICIÓ

Consulta el temps previst pels pròxims esdeveniments


Taga 2040 EVO

17/09/2017

Sant Joan de les Abadesses (Ripollès)

 

Pronòstic publicat el 15/09/2017 a les 14.00 hores.

Les condicions prèvies a la cursa són que plogui tan avui divendres (ja ho ha fet) i puntualment dissabte a la zona de competició. Al sector més culminant es pot arribar a  escapar algun floc de neu, però creiem que de cara a diumenge no n’hi haurà a terra.

Durant la cursa:

Nuvolositat i precipitació: Cel serè o poc ennuvolat. No s’espera precipitació.

Temperatura i humitat: Isoterma dels zero graus remuntant respecte als dies anteriors i situant-se als 2700-2900 m. Humitat també més baixa que dissabte, en general entre 40 i 60%.

Vent: Fer notar que a la zona de carena serà moderat, podent-se superar els 30 km/h.

Podeu consultar més detalls del pronòstic en aquest enllaç:

Si voleu saber l’evolució real de diferents variables meteorològiques, podeu consultar les dades de les següents estacions de la XEMA, força representatives del sector on es desenvolupa la competició:

 

Bona cursa!

 


Costa Brava Raid

COSTA BRAVA RAID ADVENTURE X-PERIENCE DIUMENGE17 DE SETEMBRE 2017

16-17/09/2017

Platja d’Aro (Baix Empordà)

 

Pronòstic publicat el 15/09/2017 a les 14.00 hores.

Abans de la competició només destacar que la precipitació d’avui divendres i la possibilitat d’algun ruixat demà dissabte pot implicar terreny mullat i relliscós en alguns sectors.

Durant el raid:

Nuvolositat i precipitació: Cel serè o poc ennuvolat. No s’espera pluja.

Temperatura i humitat: Recuperació de la temperatura respecte als dies previs, movent-se entre els 16 i els 21ºC. Ambient més sec.

Vent: Feble, amb algun cop moderat.

Si voleu més detalls de la predicció, podeu consultar aquests enllaços:

Disposeu també de la predicció per a platges i esports nàutics

Si voleu saber l’evolució real de diferents variables meteorològiques, podeu consultar les dades de les següents estacions de la XEMA, força representatives del sector on es desenvolupa la competició:

 

Bon raid!

 


 

Matagalls – Montserrat

 

16-17/09/2017

Serralada Prelitoral nord

 

Pronòstic publicat el 15/09/2017 a les 14.00 hores.

Abans de l’esdeveniment, concretament avui divendres (i alguns dels darrers dies), haurà plogut de forma intermitent a tot el recorregut, fet que pot haver afectat l’estat del terreny.

 

Durant l’esdeveniment:

Nuvolositat i precipitació:

Dissabte a la tarda poden créixer nuvolades, sobretot al sector inicial del recorregut (Montseny-Pla de la Calma). Poden arribar a donar algun ruixat, fins i tot amb tempesta. Amb tot, creiem que és poc probable i tendirien a formar-se més al nord i est.

Matinada i matí amb cel serè o poc ennuvolat. No s’espera precipitació.

Temperatura i humitat:

Ambient fred per l’època. Temperatura que en general es mourà entre els 8 i els 17ºC durant tot el recorregut, tot i que diumenge l’ambient serà més suau que dissabte. Ambient més sec diumenge al matí.

Vent:  

Creiem que serà poc rellevant dissabte i durant la matinada de diumenge. Al matí, això sí, el vent de l’oest es reforçarà i es poden assolir ratxes puntuals de 30 km/h, sobretot als sectors més enlairats i oberts.

 

Teniu més informació orientativa de les condicions de temperatura, humitat i vent previstes a la zona als següents enllaços:

 

Si voleu saber l’evolució real de diferents variables meteorològiques, podeu consultar les dades de les següents estacions automàtiques de la XEMA, força representatives del sector on es desenvolupa la competició:

 

Gaudiu!

 


 

Pujada al Montsià

Pujada al Montsià

24/09/2017

Alcanar (Montsià)

 


Predicció cims