PREDICCIÓ COMPETICIÓ

Consulta el temps previst pels pròxims esdeveniments


Ultra Trail Valls d’Àneu

utva

29-30/07/2017

Esterri d’Àneu (Pallars Sobirà)

 

Pronòstic publicat divendres 28/07/2017 a les 13:30 h.

Les hores prèvies a la competició no s’espera cap element rellevant des de la perspectiva de la meteorologia que pugui afectar el sector de la prova.

 

Durant la competició:

Núvols i visibilitat: Cel seré o poc ennuvolat tant avui com demà al matí. De cara a la tarda aniran augmentant els núvols alts i mitjans i creixeran nuvolades. El cel pot quedar força tapat fins a la nit, tot i que no esperem problemes persistents de visibilitat reduïda. Sol o pocs núvols de nou de cara a diumenge al matí.

Precipitació: Entre la tarda de dissabte i potser allargant-se al vespre-nit, són possibles ruixats i tempestes al sector de la competició. Poden anar acompanyats d’activitat de llamps. Com que el grau d’incertesa és alt, ja que no tots els models coincideixen, recomanem seguir l’actualització dels pronòstics de l’SMC i la informació a curt termini amb el radar meteorològic i els avisos de SMP.

Temperatura: Positiva a totes les cotes i durant tot el període de la prova. Aproximadament entre els 10ºC de mínima fins als 25ºC de màxima depenent de l’hora i l’altitud. Podeu consultar més detalls als enllaços inferiors pel sector del recorregut.

Vent: En general calmes o feble, sobretot  als cims. Es reforçarà als sectors més enlairats i exposats entre la nit de dissabte i diumenge al matí, però quedant molt lluny dels llindars de Situació Meteorològica de Perill. És probable que en aquest període, de forma puntual, hi hagi cops de més de 50 km/h. Ratxes puntuals de vent fort també en cas de tempesta.

 

Més detalls del pronòstic en el recorregut a partir del model WRF de l’SMC:

Dades d’estacions meteorològiques al llarg del recorregut o properes a la zona de competició per veure les condicions de les darreres hores:

 

Bona cursa!!

 


Predicció cims