PREDICCIÓ COMPETICIÓ

Consulta el temps previst pels pròxims esdeveniments


AQUESTA SETMANA

(El pronòstic es publica el darrer dia laborable previ a les proves, cap a les 14.00 h)

 

Sitges Rock Trail

Curses de Muntanya

Sitges Rock Trail 2018 – La cursa de muntanya del Garraf

 17/03/2018

Sitges (Garraf)

 

Publicat el 16/03/2018 a les 14.00 h.

Les hores prèvies a la competició no mostren elements meteorològics especialment destacats. Tot i que és poc probable que avui divendres a la tarda caigui algun ruixat a la zona del recorregut, si ho fa no hauria d’afectar de manera rellevant a l’estat del terreny. La matinada serà tranquil·la.

 

Durant la competició:

Nuvolositat i precipitació: Cel seré o poc ennuvolat al llarg de la prova. Això sí, a mesura que avanci el matí (i sobretot de cara al migdia, de manera que ja no afectaria els corredors) els núvols aniran a més, provinents de l’oest. No s’espera, doncs, que afectin de cap manera a la visibilitat en cursa, ni tampoc portin precipitació, almenys abans del migdia-tarda.

Temperatura i humitat: Rang de temperatura entre els 8 i els 14ºC. Humitat relativa entre el 40 i el 60%.

Vent: Feble o calmes durant la majoria del recorregut. Als llocs oberts i sobretot als més enlairats com el Mata-rodona en farà notar amb ratxes màximes d’uns 30-40 km/h de l’oest.

 

Podeu veure més detalls del pronòstic a punts propers al lloc de la cursa en aquests enllaços:

La Morella

Sitges

Accediu a consultar les dades mesurades a l’estació meteorològica automàtica de l’SMC representativa de la zona aquí:

PN el Garraf – El Rascler

 

Bona cursa!

 


 

Núria-Puigmal-Núria

Esquí de Muntanya

18/03/2018

Núria (Ripollès)

  

Publicat el 16/03/2018 a les 14.00 h.

La prèvia a la competició és de temps força complicat durant dissabte, especialment a partir del migdia, quan s’espera cel molt ennuvolat amb ruixats de neu (probable combinació de diferents tipologies de floc com estrelles, agulles o rodona) i fins i tot tempesta (poc probable). Duraria fins al vespre, quan progressivament s’aniran trencant els núvols. Es poden acumular 10-15 cm de neu nova. Vent entre feble i moderat de l’oest  durant la nevada (ratxes màximes de 30-40 km/h a sectors de carena). Matinada de diumenge tranquil·la.

 

Durant la competició:

Nuvolositat i precipitació: Força sol amb un cel poc ennuvolat. A mesura que avanci el matí, els núvols aniran a més. Amb tot, no s’espera que afectin la visibilitat en cursa, ni tampoc portin precipitació, almenys abans del migdia.

Temperatura i humitat: Ambient fred, amb rang de temperatura entre els -5 i els -13ºC. Humitat relativa entre el 50 i el 70%.

Vent: Feble durant la majoria del recorregut. Als sectors més enlairats i al cim del Puigmal, ratxes màximes de fins a 20-30 km/h.

 

Podeu seguir l’evolució del pronòstic al lloc de la cursa en aquests enllaços:

Vall de Núria

Puigmal

Accediu a consultar les dades mesurades a l’estació meteorològica automàtica de l’SMC representativa de la zona aquí:

Núria (1971 m)

 

Bona cursa!

 


 

PROPERES SETMANES

Consulteu el calendari de proves