PREDICCIÓ COMPETICIÓ

Consulta el temps previst pels pròxims esdeveniments


AQUESTA SETMANA

(El pronòstic es publica al migdia del darrer dia laborable previ a la prova)

 

Crononiu

Campionat Catalunya Vertical d’Esquí de Muntanya

crononiu

16 de desembre

La Molina

 

Pronòstic publicat el 15/12/2017 a les 14.00 h

Les hores prèvies a la Crononiu estaran marcades l’ambient força fred, la presència del vent del nord fort, fins i tot molt fort a crestes, i nevades febles encara avui divendres i que derivaran, més aviat, en borrufa provinent de més al nord.

 

Durant la cursa:

Nuvolositat i Precipitació: Algun núvol circulant de nord a sud, però sense conseqüències. No s’espera nevada, però segurament puguin arribar flocs de neu transportats pel vent provinents del nord de la Cerdanya.

Temperatura i humitat: Ambient molt fred, amb registres rondant els -5/-8ºC (efecte de refredament pel vent a part). Humitat relativa normal o baixa, sembla que per sota del 50%.

Vent: Serà present de forma més o menys sostinguda amb velocitat de 40-50 km/h, sobretot a cotes altes. Als sectors més enlairats i exposats, sobretot a carena, les ratxes poden ser violentes, superant els 70-80 km/h.

 

Podeu detallar i actualitzar el pronòstic aquí:

La Molina

Podeu seguir l’evolució real de diferents variables meteorològiques a través de les dades de les estacions meteorològiques automàtiques de l’SMC:

La Tosa d’Alp 2500

 

Bona cursa!

 

La cursa del Campionat de Catalunya Sprint d’Esquí de Muntanya de diumenge 17 ha quedat SUSPESA.

 


 

Marxa Commemorativa CE RAFAEL DE CASANOVA (Marxa tècnica)

marxa

17 de desembre

Taradell

Pronòstic publicat el 15/12/2017 a les 14.00 h

Temps tranquil durant les hores prèvies a la marxa, amb cel serè tant dissabte com també durant la matinada de diumenge. Ambient fred.

 

Durant la marxa:

Nuvolositat i precipitació: A l’hora d’iniciar la marxa és probable la presència de boirines i fins i tot de boira, que serà gebradora. Creiem, això sí, que amb el pas de l’estona, i com farà sol, se’ls núvols arran de terra que pugui haver-hi, s’aniran dissipant. No esperem precipitació.

Temperatura i humitat: Ambient fred, amb temperatura negativa a primera hora (rang: -2ºC a +7ºC). La humitat alta, en general per sobre del 70% afavorirà la sensació de fred.

Vent: En calma.

 

Podeu seguir l’actualització del pronòstic meteorològic amb la informació municipal:

Taradell

Vic

Podeu seguir l’evolució real de diferents variables meteorològiques a través de les dades de les estacions meteorològiques automàtiques de l’SMC:

Vic

 

Bona marxa!


 

PROPERES SETMANES

Consulteu el calendari de proves